Mest solgte

Information

Producenter

Nyheder

Leverandører

Ingen leverandører

Liste over varer fra producent Schaerer

SchaererStellini Kaffe er importør af Schaerer espressomaskiner siden 1999.
 
Historien bag Schaerer
 
Maurice Schaerer grundlagde en fabrik til fremstilling af medicinsk udstyr i den schweiziske by Bern i 1892. Virksomheden opnåede hurtigt international berømmelse for produktion af steriliseringsudstyr, kirurgisk udstyr og operationsborde. Fremstillingen af morgenmadsapparater (dvs. kaffemaskiner til hospitalsbrug) begyndte i 1919.
 
Inden for kun de næste tyve år, begyndte virksomheden at tilbyde en ekspansiv linie af kaffemaskiner til kunderne (fra operatører af små cafeer til operatørerne af store hoteller) i restaurationsbranchen - en kernekompetence som M. Schaerer AG fortsætter med at tilbyde på globalt plan i dag.
 
Mange års erfaring i metalforarbejdning og højpræcisions produktionsmetoder samt en beherskelse af vandteknologi (oprindelse med sin udvikling af sterilisering udstyr) er nogle af de faktorer, der har gjort det muligt for M. Schaerer AG til at etablere sit ry som producent af kaffemaskiner af højeste kvalitet.
 
M. Schaerer AG er altid et skridt foran i form af teknologi. M. Schaerer introducerede den første kaffemaskine med et fuldautomatisk hydrauliksystem til markedet i 1957. Doseringsmekanismen for kaffe blev automatiseret i 1967 og den første fuldautomatiske maskine med indbygget kværn blev lanceret blot to år senere. Denne revolutionerende udvikling ved Schaerer kulminerede i en irreversibel triumftog for den fuldautomatiske kaffemaskine.
 
M. Schaerer AG’s næste store gennembrud kom i 1984: ”Den legendariske Schaerer Matic”. Den første maskine med hensyn til kaffe kvalitet, sort drik og vifte af muligheder. Denne maskine sætter nye standarder i branchen. Schaerer Matic blev derefter løbende forfinet og fik sit velfortjent ry som "King" af fuldautomatiske kaffemaskiner.
 
Virksomheden M. Schaerer AG har hovedkontor i Zuchwil (Solothurn) i Schweiz og tæller i dag over 250 medarbejdere. Virksomheden omsatte alene i 2012 for CHF 106.900.000. M. Schaerer AG mål er at fortsætte med at udvikle kaffemaskine systemer til tilfredsstillelse for både nye og eksisterende forbrugere i hele verdenen.
 
M. Schaerer AG har global tilstedeværelse: tre datterselskaber i Tyskland, USA og Belgien samt 38 partnere i Europa, Amerika, Afrika, Asien og Stillehavet. Stellini Kaffe er importør i Danmark.

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11