Levering

Stellini bruger Post Danmark til levering af pakker. Alle ordre over 500 dkr incl moms leveres fragtfrit i Danmark.
Vi bestræber os på at få afsendt ordre senest dagen efter ordremodtagelse.
Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.
Stellini kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. Er den pakke som er afsendt fra Stellini udeblevet i mere end 5 hverdage, efter at du har modtaget en mail fra Stellini, med informationer om at din pakke er overdraget til Post Danmark, bedes du venligst kontakte os så vi kan efterlyse pakken hos PostDanmark. Kan du efter modtagelse af pakken, konstatere at denne er beskadiget eller emballagen er brudt og der mangler indhold i pakken, så reklamer straks på dette hos os.

Levering til Bornholm og visse små øer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Stellini tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.