Om Stellini Kaffe

Vores rødder går tilbage til 1999, hvor tidligere Adm. Direktør Roberto Stellini, som en af de første herhjemme, indførte cafeen på arbejdspladsen i form af friskristet kaffe på en fuldautomatisk espressomaskine fra Schaerer med frisk dampet mælk.

Det er gået stærkt siden, og i dag har vi over 1000 installationer på det danske marked.

Eget Risteri

Igennem rejser, hovedsageligt i de afrikanske lande, har vi tilegnet os en kaffekompetence til gavn for den perfekte smag i hvert enkelt kop. Ristning af vores kaffe foregår på vores mikroristeri i Tåstrup. Her rister vi dagligt kaffe til stor glæde for vores kunder. Se mere under risteri.

Importør af Schaerer fuldautomatiske espressomaskiner siden 1999

Stellini Kaffe leverer i samarbejde med M. Schaerer AG fra Schweiz nogle af markedets bedste og stærkeste fuldautomatiske espressomaskiner, og har gjort det siden 1999. Kombinationen af Schaerer espressomaskiner samt vores friskristede bønner vækker kaffen til live. Se mere under Schaerer.

Stort landsdækkende servicenetværk

For at imødese vores kunders behov benytter vi os at er stort landsdækkende servicenetværk, således sikrer vi os, at kvalitet og funktionalitet altid er i top hos dig. Se mere under service.

Mange års erfaring

Personalet ved Stellini Kaffe tæller tilsammen mere end 50 års erfaring på det danske kaffemarked. Den erfaring deler vi gerne med dig. Så ring eller skriv endelig til os på 6312 1446 eller info@stellini.dk

 

Salg- og servicekontor, samt Showroom og Risteri

Stellini Kaffe

Hørskætten 4 A

2630 Tåstrup

 

Servicekontor vest

Stellini Kaffe

Søndergaardsvej 1 B

5580 Nørre Aaby