Hos Stellini benytter vi os af landsdækkende service og support. Vi har allieret os med nogle af de bedste teknikere i Danmark, så vi kan opretholde et meget højt serviceniveau i hele landet. Vi ved at det er vigtigt at yde den optimale service så jeres maskiner altid leverer det optimale. De teknikere vi benytter har været igennem et kort barista forløb så de alle kan kombinere kaffe- og mælkekvalitet.

Individuelle behov: Eftersom vi har forståelse for individuelle behov, tilpasser vi gerne vores servicekontrakt til din virksomhed.

Opfyldning og rengøring: Som tillæg til din aftale er det også muligt at opfylde og rengøre automater. Det kunne f.eks. være opfyldning og rengøring dagligt, ugentligt eller månedligt

Standard 3 niveauer: Som standard har vi 3 niveauer af serviceaftale – men har du et unikt behov vil vi gøre hvad vi kan for at dække det. Vi anbefaler altid at tegne serviceaftale, således er du sikret mod uforudsete serviceomkostninger.

På friskmælksmaskiner sikrer vi udskiftning af servicekit For at opretholde den høje kvalitet af mælkedrikkene fra espressomaskinen er det vigtigt at udskifte servicekit jf. forskrift fra producenten. Dette er en standarddel af vores servicekontrakt

Filterskift: Filterskift kan være en del af din servicekontrakt. Vi sørger for at få et filter der er tilpasset præcis den type maskine du har erhvervet dig.

Teknisk afdeling kan kontaktes direkte på: teknik@stellini.dk