Aequator

Vi har fået ny hjemmeside og ny bestillingsformular. Det er ikke længere muligt at betale online – I vil modtage en faktura. Kontakt os hvis I har spørgsmål.

indlæser produkter...

Schweiziske Aequator

Schweiziske Aequator har en af markedets ubetinget højeste kvalitetsstandarder for deres fuldautomatiske espressomaskiner. Familieejet i over 80 år med base i Arbon Schweiz håndproducerer man i dag med ”smag i koppen” i højsædet og kompromisløs fokus på højeste driftssikkerhed, nemmeste vedligehold med værdier som miljø og genbrugelighed i produktionsmetoderne.

Såfremt man ønsker det bedste man kan få hvis valget er med uforlignelig tørmælk, er Aequator førstevalget.

En kaffesnak?

Kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik