Kaffen skal være perfekt og altid klar.

Med vores kaffeløsninger kan du være sikker på begge dele. Vi ved, hvad der skal til og var de første til at introducere rigtig kaffe på kontorerne tilbage i 1999.

I dag står vi på skuldrene af mange års erfaring og udvikling.

Kaffe med kærlighed

I en tid hvor filterkaffe var det gængse og ofte brygget på formalede gamle bønner, var det Roberto Stellinis mission at introducere danskerne for rigtig kaffe.

Italiensk passion for kaffe kombineret med en baggrund som barista tilsat inspiration fra amerikansk cafémiljø trends, blev Roberto Stellinis startskud til at bringe cafémiljøet ind på de danske arbejdspladser. Således blev kaffe brygget på en fuldautomatisk espressomaskine fra Schaerer tilsat friskdampet mælk, som vi kender fra Sydeuropa, en del af hverdagen for mange. Det er gået stærkt siden og i dag har vi over 1.700 installationer på arbejdspladser i Danmark.

Stellinis viden om bønners karakteristika, ristningens betydning for smagsprofiler og ikke mindst ønsket om altid at levere friskristet kaffe blev grundlaget for etableringen af et mikroristeri lige udenfor København i 2004.

Læs mere om vores mikroristeri her

I 2010 tiltrådte Bo Skyggelund Stellini. Bo kom med mange års erfaring fra House of Coffee. Ambition, ekspertise og passion kombineret med nøje udvalgte produkter satte for alvor gang i udviklingen og efterspørgslen efter den perfekte kop kaffe voksede. Siden 2016 har Bo drevet Stellini og i 2021 blev Thomas Polano medejer. Thomas kom ligeledes med en lang erfaring indenfor kaffeløsninger til erhverv.

”Med mere end 20 års erfaring på det danske kaffemarked, kan vi tilbyde et bredt sortiment af kaffemaskiner og en kaffeløsning, der er skræddersyet efter jeres behov.”

En kaffesnak?

Kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik