Få en god kaffesnak

Få en uforpligtende kaffesnak om kaffefremtiden i din virksomhed med en troværdig og seriøs partner der brænder for design, funktionalitet og god kaffe.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik

Professionelle kaffemaskiner til erhverv og industri – leasing & priser

Få udsøgt kvalitetskaffe med de bedste industri kaffemaskiner til kontor og erhverv. Leasing af kaffeautomater til priser, der er konkurrencestærke.

Få en komplet kaffeløsning

Hos Stellini kan vi levere en totalløsning til jeres kaffemaskiner til erhverv, kontor og industri samt hotel, restaurant og café. Med eget risteri, landsdækkende support og serviceløsninger kan vi altid sikre jer en god og stabil service på jeres kaffeautomat leasing. Et erfarent hold af egne teknikere, hotline og fjernstyring sikrer jer rettidig service på jeres kaffemaskine til erhverv, industri og professionel brug.

Med vores store viden om kaffe og direkte import af kvalitetsmaskiner fra Schweiz, Holland, Italien og USA kan vi altid sikre jer en god og stabil kaffeoplevelse uanset behov – hvor en kop kaffe ikke bare er en kop kaffe.

Få en fuldendt kaffeoplevelse i hver kop

Som jeres professionelle samarbejdspartner lægger vi stor vægt på at sikre jeres arbejdsplads en kaffeautomat, der forsyner jer med en kaffe ud over det sædvanlige: Den helt særlige kaffeoplevelse, som sikrer den ekstraordinært gode kaffesmag i hver enkelt kop brygget på driftssikkert kvalitetsudstyr.

”Importør af Schaerer fuldautomatiske espressomaskiner siden 1999”

Friske bønner fra eget kafferisteri

Vi tilbyder håndristede kaffebønner fra vores eget risteri. Vi har et stort udvalg af kaffebønner og et indgående kendskab til de forskellige bryggemetoder, som sikrer jer en optimal og fuldendt kaffe ud fra de enkelte bønners smagsnuancer. Stellini Kaffe kan tilbyde en særlig kaffevariant med bønner, der er ristet efter italienske ristemetoder. Vi kan tilpasse bønnerne jeres smagspræferencer, så I får den kaffe, der passer præcis til jeres kaffesmag og ønsker.

Kvalitetsmaskiner i lækkert design

Vi leaser industri kaffemaskiner fra de førende mærker på markedet inden for professionelle kaffemaskiner til erhverv. Vores kaffemaskiner til kontor og industri fra Shcaerer og Veromatic er i udsøgt design og med mange brugervenlige funktioner, der sikrer jer kvalitetskaffe, der tilfredsstiller den kræsne kaffedrikkers smagsløg. Vores unikke kaffeløsninger giver den ægte og autentiske smag og kvalitet i hver enkelt kop. Til hoteller, restauranter og caféer har vi et stærkt setup med espressomaskiner fra La Spaziale i Italien samt udsøgt filterkaffe fra Curtis.

Driftssikre løsninger og højt serviceniveau

Med en kaffeløsning fra Stellini er jeres arbejdsplads altid sikret driftssikre kaffeautomater. Vi kan tilbyde jer kompetent rådgivning, der bygger på over 50 års sammenlagt erfaring inden for professionelle kaffeløsninger. Har I brug for uforpligtende rådgivning om leje eller køb af kaffeløsninger til erhverv, fx en kaffeautomat til kontor eller en industri kaffeautomat, så er vi hos Stellini altid klar til at hjælpe jer med en løsning, der passer til jeres virksomhed. Vi skræddersyer også kaffeløsninger til hoteller, restauranter og caféer.

Totalløsninger

Læn dig tilbage og nyd DIN kaffe… sådan vil den ideelle kaffeløsning være, og sådan kan den også blive. Stellini Kaffe tilbyder 2 former for totalløsninger:

  • For et fast månedligt beløb sørger vi for kaffemaskiner, den friskristede kaffe og så passer vi desuden løsningen hver dag, og det eneste du skal tænke på er at nyde kaffen. Denne løsning kunne også indeholde jeres egen barista in-house.
  • For et fast månedligt beløb sørger vi for kaffemaskiner, den friskristede kaffe samt service, og så passer du selv løsningen i dagligdagen.

Se vores store udvalg af kaffeautomater fordelt på producenter:

Det siger vores kunder

”Vi har samarbejdet med Stellini Kaffe siden 2001, da vi flyttede i vores nye domicil. Vi har genforhandlet aftalen hvert 5. år, hvor Stellini har været i konkurrence med andre leverandører. Vi har valgt at beholde Stellini, da et godt samarbejde betyder meget for os. Stellini har desuden meget konkurrencedygtige priser og deres serviceniveau skuffer aldrig - vi har eksempelvis fået skiftet maskiner undervejs til nyere udgaver. I tillæg til serviceaftalen på maskinerne, har vi også valgt at købe kaffen hos Stellini. Den er supergod og vores medarbejdere værdsætter den højt – de har fornemmelsen af, at de går på Café.”

Anita van Wonterghem
NCC Danmark A/S