Espressomaskine - italiensk design og ægte kaffesmag

Vi har fået ny hjemmeside og ny bestillingsformular. Det er ikke længere muligt at betale online – I vil modtage en faktura. Kontakt os hvis I har spørgsmål.

Professionel italiensk espressomaskine

Få den ægte italienske kaffe, espresso eller andre cafédrikke med en italiensk espressomaskine fra kvalitetsmærket La Spaziale. Den italienske producent giver cafékvalitet i hver en kop. Maskinens lækre, moderne design og høje funktionalitet gør kaffebrygningen til en fuldendt fornøjelse.

Funktionelt og stilrent design

Den stilfulde espressomaskine i italiensk kvalitet fremstilles i flere forskellige farver og leveres med enten manuel eller elektronisk steamfunktion. Maskinerne fås som 1 til 4 gruppers cafémaskiner og er perfekte til kontor, café eller catering. Oplev når design, performance og funktionalitet går op i en højere enhed med La Spaziales professionelle cafémaskiner, der vil sikre ekstraordinære kaffeoplevelser på enhver arbejdsplads.

Ægte kvalitetskaffe til enhver smag

Med en rigtig italiensk espressomaskine fra La Spaziale og kaffebønner fra Stellini Kaffe fås den ægte kaffeoplevelse og den autentiske smag, som leder tankerne hen på Italiens mange caféer og baristabrygget kvalitetskaffe. Vores ristninger passer godt til alle vores maskiner til espresso og kaffe. En espressomaskine i italiensk stil fra La Spaziale gør jeres kaffeoplevelse udsøgt hver gang.

Få en frisk ristning

Stellini Kaffes eget risteri tilbyder håndristede kaffebønner og ristninger efter italienske ristemetoder. I vores risteri fører vi både håndristet fairtrade kaffe og økologisk kaffe. Vi har stort fokus på at levere bønner af højeste kvalitet, så kaffens dybde og karakter bringes frem i hver enkelt sort. Vi har et stort udvalg af specialkaffer, og sammen kan vi finde den kaffe, der bedst matcher jeres smagspræferencer.

Italiensk kvalitet med sans for design

La Spaziales espressomaskiner bygger på mere end 50 års erfaring med fokus på lækkert design, høj kvalitet og innovativ bryggeteknologi. Virksomheden åbnede den første fabrik i Bologna i 1969 og er i dag blandt verdens førende producenter inden for professionelle espresso- og kaffemaskiner. Alle virksomhedens kaffe- og espressomaskiner produceres udelukkende i Italien og forhandles i dag over hele verden.

Se hele vores sortiment af industri kaffemaskiner og kaffeautomater.

En kaffesnak?

Kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik