Hver kop kaffe skal være en fuldendt nydelse

Stellini Kaffe leverer totalløsninger, der sikrer, at hver enkelt kop kaffe er en oplevelse.

Vi er specialiseret i de fuldautomatiske cafemaskiner, der sikrer kaffe på cafeniveau på arbejdspladsen, men leverer også filtermaskiner og grebsmaskiner, som du kender dem fra cafeerne. Derudover leverer vi smukt designede drikkevandskølere, der forsyner jer med iskoldt postevand, vand med bobler og afkalket vand.

Både kaffemaskiner og drikkevandskølere kan leveres til alt fra det lille kontor til den helt store kantine eller arbejdsplads med behov for adskillige kaffestationer.

Med Stellini som samarbejdspartner får du high-end løsninger, som giver ekstraordinære kaffeoplevelser på arbejdspladsen til konkurrencedygtige priser. Vi lægger vægt på lækkert design, funktionalitet og tårnhøj kaffekvalitet – tilsat omtanke i form af økologi, bæredygtighed og Fair Trade.

Vi leverer kaffe i alle smagsretninger, og vi guider dig til at finde den smagsnuance, der passer til netop jeres behov. Det er også altid muligt at skifte kaffetype, hvis der er behov for variation.

Vores driftssikre maskiner sikrer en stabil kaffebrygning, og skulle uheldet være ude, har vi vores egen, teknisk stærke base af servicemedarbejdere, der sørger for at få gang i kaffeproduktionen igen. Det kan enten ske via vores hotline, hvor vi guider dig til selv at løse problemet, via telemetri, hvorigennem vi kan diagnosticere og fjernterminalstyre maskinerne, eller via et serviceudkald, hvor vi bestræber os på at udføre reparationer inden for 8 arbejdstimer.

Vi leverer totalløsninger og udfører service i hele landet. Ring til os og aftal et besøg – hos jer eller i vores showroom i Tåstrup – så finder vi sammen en maskine og en kaffevariant, der sikrer, at hver enkelt af jeres fremtidige kopper kaffe bliver en udsøgt fornøjelse.

”Importør af Schaerer fuldautomatiske espressomaskiner siden 1999”

Kaffe med kærlighed – arven efter Roberto Stellini

I 1999 var Roberto Stellini salgschef i Wittenborg, der er kendt for deres kvalitetskaffeautomater. Samme år deltog han på et kaffekursus i Barcelona, der kom til at ændre hans karriere og bane vejen for Stellini Kaffe.

Kurset vakte Robertos interesse for kvalitetskaffe, tilberedt på nyristede bønner og brygget på højteknologiske maskiner med indbygget kaffekværn.

Kort efter kurset solgte Wittenborg virksomhedens salgs- og serviceaktiviteter fra, og Roberto Stellini benyttede lejligheden til at kaste sig ud i sin livslange drøm om at drive en selvstændig virksomhed. Han kombinerede sit store kendskab til kaffeautomatbranchen med sin nyvakte passion for kvalitetskaffe, blev forhandler af Schaerer kaffeautomater, og Stellini Kaffe var en realitet.

Den amerikanske kaffebarstrend var på indtog i Danmark, og Stellini blev en pioner på området, hvis mission det var at lære danskerne at drikke friskristet kaffe med dampet mælk, brygget på store, lækre maskiner. Det lykkedes, og det var Roberto Stellini, der introducerede danskerne til cafeer på arbejdspladsen. I 2004 grundlagde han mikroristeriet, og igennem årene etablerede Stellini Kaffe sig stille og roligt som leverandør af high-end kaffeautomater, der efter 10 år havde ca. 100 maskiner ude hos virksomhederne.

I 2010 slog Roberto Stellini kræfterne sammen med Bo Skyggelund, som havde mange års erfaring med kaffebranchen fra House of Coffee. Deres fælles know-how og ekspertise kombineret med high-end produkter med stor efterspørgsel satte for alvor gang i udviklingen, og Stellini har igennem de sidste 10 år bygget en solid porteføljeforretning op igennem kontrolleret vækst.

Stellini Kaffe er vokset fra 3 medarbejdere til 14, blev Gazelle virksomhed i 2017 og har nu ca. 1.200 maskiner i markedet, mens risteriet er gået fra at riste 400 kg kaffe om ugen til 3 ton.

I 2016 trak Roberto Stellini sig tilbage, og Stellini Kaffe drives nu alene af Bo Skyggelund, hvis passion for kaffe ikke lader noget tilbage at ønske. Han står selv i risteriet minimum en gang om ugen og deltager i kopning – smagning af prøveristninger, hvor kaffens aroma, syrlighed og eftersmag bedømmes.

Bæredygtige, økologiske kaffeløsninger og Fair Trade leverandører

Siden Bo Skyggelunds indtræden i Stellini Kaffe har vi haft et skarpt fokus på bæredygtighed og CSR. Kaffen skal kunne drikkes med god samvittighed, og vores kunder skal vide, at alle involverede i kaffeleverancen behandles fair.

Indtil videre er 40 % af vores kaffeproduktion både økologisk og Fair Trade. En del af den kaffe, der sælges, bærer også 'Rainforest Alliance’' certifikatet, som betyder, at kaffen er produceret på bæredygtige bønner.

Bæredygtigheden og det sociale ansvar er ikke kun i fokus i produktionen, men i alt hvad vi foretager os. Som kunde kan du fx tilmelde dig en ordning, hvor vi for hvert kilo solgt kaffe støtter et udvalgt projekt – der er tre forskellige at vælge imellem.

Mindre plastik i verdenshavene er også et vigtigt tema, som fx betyder, at vi kun tilbyder rørepinde fremstillet af træ. Samtidig arbejder vi på et koncept, hvor restprodukter fra sukkerrørsplantager benyttes til at fremstille 'plastic'-skeer, -rørepinde og -poser.

Mange af de kaffeplantager, som vi arbejder sammen med, deltager også i forskellige CSR projekter som vi støtter, bl.a. 'Food for Farmer', og på sigt er det vores målsætning at blive et rent Fair Trade og økologisk risteri.

Det siger vores kunder

”Vi har samarbejdet med Stellini Kaffe siden 2001, da vi flyttede i vores nye domicil. Vi har genforhandlet aftalen hvert 5. år, hvor Stellini har været i konkurrence med andre leverandører. Vi har valgt at beholde Stellini, da et godt samarbejde betyder meget for os. Stellini har desuden meget konkurrencedygtige priser og deres serviceniveau skuffer aldrig - vi har eksempelvis fået skiftet maskiner undervejs til nyere udgaver. I tillæg til serviceaftalen på maskinerne, har vi også valgt at købe kaffen hos Stellini. Den er supergod og vores medarbejdere værdsætter den højt – de har fornemmelsen af, at de går på Café.”

Anita van Wonterghem
NCC Danmark A/S

"Livet er for kort til dårlig kaffe – hos Stellini Kaffe er kaffe ikke bare kaffe."

Få en god kaffesnak

Få en uforpligtende kaffesnak om kaffefremtiden i din virksomhed med en troværdig og seriøs partner der brænder for design, funktionalitet og god kaffe.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik