Håndristet. Leveret helt frisk.

Det betyder, vi har fuld kontrol over vores smagsprofiler, at vi kan riste, når I har brug for det og at vi samtidig minimerer transporten.

Hver bønnetype har sin egen overflade, hårdhed og størrelse, hvorfor alle risteforløb tilpasses den aktuelle type. Vores kafferister overvåger manuelt hver eneste ristning, som foregår i en roterende Probat dobbelt tromle, og sikrer præcis styring af gasristerens temperatur og tid. Derved opnås den optimale dybde i de enkelte kaffetypers karakteristik og vi kan skabe lige præcis den risteprofil, som passer til vores kunders individuelle ønsker.

Vi rister dagligt og lægger stor vægt på at vores kaffe altid leveres friskristet.

Er I lige så begejstrede for kaffe som os, inviterer vi til et cupping arrangement på vores mikroristeri. Sammen finder vi netop den smagsprofil, der passer jer. Det kan godt være, det er en lille kop, men den gør en stor forskel.

”Vi rister bønner fra Colombia, Brasilien, Indien, Indonesien, Tanzania, Nicaragua, Guatemala, Costa Rica, Honduras, Mexico og Malawi.”

En kaffesnak?

Kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik