Schaerer kaffemaskine – kaffeautomat med den ægte espressometode

Vi har fået ny hjemmeside og ny bestillingsformular. Det er ikke længere muligt at betale online – I vil modtage en faktura. Kontakt os hvis I har spørgsmål.

Få ægte kvalitetskaffe med en Schaerer kaffemaskine

Med en Schaerer kaffeautomat fås den ægte italienske smag af kaffe. De fuldautomatiske kaffemaskiner sørger for lækker kvalitetskaffe til kunder, besøgende og medarbejdere.

Mange funktioner og lækkert design

Det slanke design og den kompakte størrelse gør, at kaffeautomaten er nem at få plads til. Modellerne er moderne, robuste og lette at betjene. Med den avancerede teknologi forenet i et enestående og enkelt design får I fornøjelsen af at nyde en lækker kop friskbrygget kvalitetskaffe med alle bønnernes fine smagsnuancer. Bryggemetoden og teknologien bag sikrer, at kaffens kvalitet bevares, og at man nemt og hurtigt kan brygge en lækker kop kaffe, når man venter eller er på vej.

Velbrygget kaffe i alle afskygninger

De mange funktioner og den brugervenlige betjening gør det nemt at brygge kaffe i høj baristakvalitet og i mange varianter. I får et stort udvalg af kaffe, fx sort kaffe, espresso, café latte, ice latte, cappuccino, macchiato og mange andre kaffetyper. Der er også mulighed for at brygge varm chokolade, chai latte og kaffe med sirupsmag, som Schaerer Coffee Club kan levere som tilvalg.

Oplev ægte cafékvalitet

Når man vælger sin favoritkaffe i automaten, er man så tæt på et kvalitetsprodukt, som man kan ønske - præcis som når man bestiller sin kaffe hos en rigtig barista; smagsnuancerne, konsistensen og den høje kvalitet giver den ægte og lækre kaffeoplevelse. Maskinerne er udstyret med varmefunktion, så kopperne kan opvarmes og holde drikken varm. Mælketemperaturen og mælkens cremede konsistens kan indstilles, så man får den foretrukne kaffevariant. Kaffeautomaterne er ideelle på caféer, kontorer eller i salgsområder.

Unik bryggemetode fra Schaerer Kaffeautomat

Automaterne fra schweiziske Schaerer kan brygge kvalitetskaffe med friskmalede bønner på den ægte espressometode og med op til 15 bars vandtryk. Den særlige bryggemetode giver den fuldendte og intense kaffesmag med fyldige smagsnuancer i hver enkelt kaffetype.

Se hele vores udvalg af kaffeautomater og industri kaffemaskiner.

Schaerer Skye Select: Raffineret - Helt enkelt.

En kaffesnak?

Kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik