Vores service er ligesom vores kaffe. Den bedste.

Vi har mange års erfaring med professionelle, skræddersyede kaffeløsninger. Uanset om I har et lille køkken eller en stor kantine, ved vi præcis, hvordan vi sammen skaber den kaffeløsning og serviceaftale, der passer til jer. Vi kan varetage hele processen fra installation til etablering af cafémiljø og løbende levering af friskristet kaffe.

Vi er altid i nærheden på telefonen ellers via vores hotline. Bliver det nødvendigt, kan vi fjernstyre din maskine med telemetri eller sende en af vores barista-teknikere ud til jer hurtigt. Vi dækker hele landet og bestræber os på at udføre reparationer indenfor 8 arbejdstimer. For det er afgørende for os, at I oplever en verden til forskel. Hver dag.

"Importør af Schaerer fuldautomatiske espressomaskiner siden 1999"

Barista-teknikere

En forudsætning for, at jeres maskiner altid leverer den ønskede kvalitet, er service og viden.

Alle vores teknikere er derfor på forkant med den teknologiske udvikling, som vores maskiner repræsenterer, og de har et dybt kendskab til, hvordan I får mest muligt ud af bønnerne. Desuden deltager de løbende i baristakurser, så de hele tiden er opdateret i forhold til at kombinere kaffetyper og mælkekvaliteter samt opsætning af vores maskiner.

Den perfekte kop består af lige dele praktik og passion.

Serviceaftaler

I udgangspunktet anbefaler vi altid, at I tegner en serviceaftale, så I undgår uforudsete serviceomkostninger. Vi ønsker at imødekomme jeres ønsker så godt som muligt og vi vil derfor altid tilpasse vores serviceaftale til jeres unikke behov.

Vores serviceaftale indeholder i udgangspunktet altid kørsel, arbejdsløn og reservedele.

For at opretholde en stabil og høj kvalitet af de drikke, hvori der indgår frisk mælk, er det vigtigt at udskifte servicekit én gang årligt. Derfor indgår dette som standard i vores serviceaftale på friskmælksmaskiner.

Opfyldning og rengøring

Som tillæg til jeres serviceaftale er det muligt at få opfyldning og rengøring af jeres automater. Det kunne f.eks. være opfyldning og rengøring dagligt, ugentligt eller månedligt alt efter jeres konkrete behov.

Filterskift

Som tillæg til jeres serviceaftale er det muligt at få filtre udskiftet. Vores teknikere vil sørge for, at jeres maskine(r) får udskiftet filter, når det er påkrævet, for at jeres maskiner fungerer optimalt. Vi vil således sørge for at have det filter klar, som passer præcis til jeres specifikke maskine.

Teknisk afdeling kan altid kontaktes direkte på: teknik@stellini.dk

”Vidste du, at vi sammen, via vores telemetrimoduler, kan overvåge jeres espressomaskine, så oppetiderne er helt i top. Samtidig kan I også trække statistikker på forbrug.”

En kaffesnak?

Kontakt os så vi sammen kan skabe den perfekte kaffeløsning til jer.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik