Service

Hos Stellini benytter vi os af landsdækkende service og support. Stellini Kaffe benytter sig af egne teknikere i hele Danmark, så vi kan sikre og opretholde et meget højt serviceniveau i hele landet. Vi ved at det er vigtigt at yde den optimale service så jeres maskiner altid leverer det optimale. Vores ansatte kommer igennem et kort barista forløb så de alle kan kombinere kaffe- og mælkekvalitet. For hos Stellini kaffe er kaffe ikke bare kaffe.

Eftersom vi har forståelse for individuelle behov, tilpasser vi gerne vores servicekontrakt til din virksomhed.

Opfyldning og rengøring:

Som tillæg til din aftale er det også muligt at opfylde og rengøre automater. Det kunne f.eks. være opfyldning og rengøring dagligt, ugentligt eller månedligt

Standard 3 niveauer:

Som standard har vi 3 niveauer af serviceaftale - men har du et unikt behov vil vi gøre hvad vi kan for at dække det. Vi anbefaler altid at tegne serviceaftale, således er du sikret mod uforudsete serviceomkostninger.

Vores servicekontrakter indeholder som oftest kørsel, arbejdsløn og reservedele. Vi har desuden indlagt årligt udskiftning af servicekit på friskmælksmaskiner for at sikre en stabil og høj kvalitet af jeres drikke.

På friskmælksmaskiner sikrer vi udskiftning af servicekit For at opretholde den høje kvalitet af mælkedrikkene fra espressomaskinen er det vigtigt at udskifte servicekit jf. forskrift fra producenten. Dette er en standarddel af vores servicekontrakt

Filterskift:

Filterskift kan være en del af din servicekontrakt. Vi sørger for at få et filter der er tilpasset præcis den type maskine du har erhvervet dig.

Teknisk afdeling kan kontaktes direkte på: teknik@stellini.dk

Det siger vores kunder

”Vi har samarbejdet med Stellini Kaffe siden 2001, da vi flyttede i vores nye domicil. Vi har genforhandlet aftalen hvert 5. år, hvor Stellini har været i konkurrence med andre leverandører. Vi har valgt at beholde Stellini, da et godt samarbejde betyder meget for os. Stellini har desuden meget konkurrencedygtige priser og deres serviceniveau skuffer aldrig - vi har eksempelvis fået skiftet maskiner undervejs til nyere udgaver. I tillæg til serviceaftalen på maskinerne, har vi også valgt at købe kaffen hos Stellini. Den er supergod og vores medarbejdere værdsætter den højt – de har fornemmelsen af, at de går på Café.”

Anita van Wonterghem
NCC Danmark A/S

"Vidste du at via vores telemetrimoduler kan vi sammen overvåge jeres espressomaskine så oppetiderne er helt i top. Samtidig med i kan trække statistikker på forbrug."

Få en god kaffesnak

Få en uforpligtende kaffesnak om kaffefremtiden i din virksomhed med en troværdig og seriøs partner der brænder for design, funktionalitet og god kaffe.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Jeg har haft et godt samarbejde med Stellini siden 2015.

De leverede kaffeløsningen til min forhenværende arbejdsplads – så da jeg blev ansat ved Clever, tog jeg fat i Stellini igen. Jeg er glad for både den nære service og kvaliteten, de leverer.

Stellini finder hurtigt frem til den rigtige løsning og tager hånd om udfordringer, der kan opstå, når en ny løsning skal være en del af arbejdsdagen. Hos Clever har vi en løsning med Stellinis ’Schaerer Coffee Soul-maskine’ og får også leveret både friskristede bønner til kaffe og espresso, samt kakao.

Produkterne er økologiske, Fair Trade og i god kvalitet, prisen er konkurrencedygtig og vores kolleger er glade.

- Henrik